domov  kontakt  kazalo   english
Domov  Dialog  Vprašanja in odgovori  Pogosto zastavljena vprasanja 

Pogosto zastavljena vprasanja

Povečaj pisavo Natisni stran

Kje lahko dobim več informacij o možnosti zaposlitve v zabaviščnem parku Megalaxia?

 

Zabaviščni park MEGALAXIA obsega zabaviščni sistem, ki bo ponujal zabavo, vznemirjanje, sprostitev in druženje ljudem vseh družbenih skupin in starosti, predvsem pa razvojni impulz širši regiji in nove možnosti za razvoj podjetništva. Razvojno-naložbeni projekt Gaja-Terme Janežovci je eden največjih neposrednih naložbenih projektov v povezavi s turistično infrastrukturo v Sloveniji. V njegovem okviru bodo zgrajeni hotelski kompleks in apartmajske vile najvišje kategorije ter pripadajoča športno-turistična infrastruktura. Zagotovljena bo pestrejša turistična ponudba, ki bo na tem področju dvignila kakovost v severovzhodni Sloveniji.

Glede konkretnih podatkov o strukturi kadra in možnostih za zaposlitev v okviru projekta Megalaxia je pravi naslov nosilec oz. pripravljalec projekta in sicer podjetje Cross d.o.o. iz Maribora.

Njihov kontakt je:

Cross d.o.o.
Jocova ulica 11
2000 Maribor

Dosegljivi so na tel. 02 228 3400.

Projekt je trenutno v fazi izdelave dokumentacije za gradbeno dovoljenje. Kot predvideni datum zaključka projekta je opredeljen tretji kvartal leta 2008, vendar je ta plan investitorja zelo optimističen. Vrednost projekta 2007 – 2023, ki naj bi med drugim zagotovil 440 delovnih mest, je 150 mio. evrov.

Vir: Ministrstvo za gospodarstvo

Nazaj

 
  Na vrh
 

Imate vprašanje

Če imate kakršnokoli vprašanje, nam ga zastavite preko spletnega obrazca.