domov  kontakt  kazalo   english
Domov  Pravna obvestila 

Pravna obvestila

Povečaj pisavo Natisni stran

Odgovornost za uporabo podatkov

Čeprav nosilec deluje v najboljši veri, da so vsi podatki, vsebovani na spletnem mestu www.slovenijajutri.gov.si , kakovostni, pravilni in ažurni, je njegova odgovornost za stvarne in pravne napake na podatkih popolnoma izključena in ni odgovoren za nikakršno neposredno ali posredno škodo ali neprijetnosti, ki bi lahko uporabniku nastale zaradi uporabe podatkov na spletnem mestu www.slovenijajutri.gov.si oziroma zaradi morebitnih napak ali netočnih podatkov, ki bi se znašli na spletnem mestu www.slovenijajutri.gov.si .

Odgovornost zaradi tehničnih težav

Nosilec izjavlja, da so vsi podatki in druge storitve, ki jih ponuja spletno mesto www.slovenijajutri.gov.si , na voljo takšni, kot so, brez kakršnegakoli jamstva za njihovo pravilnost in uporabnost pri uporabnikovem delu oziroma za njegov namen.

Nosilec ni odgovoren za nikakršno neposredno ali posredno škodo ali neprijetnosti, ki bi lahko pri uporabniku nastale zaradi morebitnih tehničnih težav ali prekinitev delovanja spletnega mesta www.slovenijajutri.gov.si .

Odgovornost za uporabnikova gradiva in podatke

Uporabnik soglaša, da je seznanjen z navodili in pravili uporabe spletnega mesta www.slovenijajutri.gov.si in soglaša, da bo v tistem delu, ko je mogoče pošiljati informacije na sistem, upošteval pravila in predpise, predvsem v zvezi z avtorsko pravnim varstvom. Izjavlja, da bodo vse informacije in druge stvaritve, ki jih bo pošiljal na spletno mesto www.slovenijajutri.gov.si , proste avtorsko pravnega varstva oziroma dane v uporabo vsem, torej v javno dobro ( public domain), razen tistih, za katere njihov avtor izrecno ne zahteva drugače. Na spletnem mestu www.slovenijajutri.gov.si ni dovoljeno neavtorizirano nalagati avtorsko varovanih komercialnih programov.

Odgovornost za uporabo komunikacijskega omrežja

Uporabnik je sam odgovoren, da uporablja modeme in druge naprave in javno komunikacijsko omrežje v skladu z vsemi predpisi, atesti, dovoljenji itd. Nosilec zagotavlja ustrezno opremo le na svoji strani in nikakor ni odgovoren za kakršnekoli nepravilnosti ali nezakonitosti, ki bi nastale zaradi neustrezne opreme ali ravnanja uporabnika.

 
  Na vrh
 

Naročilo publikacij

V okviru komunikacijske strategije Vlade RS bo izdanih več tematskih publikacij.

Lahko si jih ogledate v pdf formatu ali naročite tudi brezplačne tiskane različice.