domov  kontakt  kazalo   english
Domov  Za medije  Sporočila za javnost 

Sporočila za javnost

Povečaj pisavo Natisni stran

Izšla je publikacija »Slovenija jutri - država blaginje«

LJUBLJANA

17.07.2006

Urad vlade RS za informiranje je izdal informativno publikacijo »Slovenija jutri- država blaginje«, ki jo bodo jutri in v sredo prejela vsa slovenska gospodinjstva, razen tistih, ki imajo na poštnih nabiralnikih nalepko, da ne želijo prejemati direktnih nenaslovljenih pošiljk. Namen publikacije je, da se vsakdo seznani z vizijo in cilji razvoja Slovenije ter vplivom predvidenih sprememb. Prav tako predstavljamo prednostne naloge tega projekta, tako tiste, ki jih je vlada že sprejela, kot tudi tiste, ki jih še namerava.

Publikacija "Slovenija jutri - država blaginje" je eno izmed osrednjih splošno informativnih gradiv v okviru informacijske kampanje v podporo Strategiji razvoja Slovenije in reformam. Ker je zelo pomembno, da informacije o predvidenih spremembah dosežejo prav vsakega prebivalca v Sloveniji, bo publikacija poleg slovenske verzije (naklada je 675.000 izvodov) pripravljena še v jezikovnih različicah narodnostnih manjšin (madžarska v 6.500 izvodih in italijanska v 2.500 izvodih).

Slovensko verzijo bo na vsa gospodinjstva jutri in v sredo posredovala Pošta Slovenije, pripadniki narodnostnih manjšin pa bodo publikacijo prejeli preko njihovih društev.

Dodatne izvode publikacije je možno naročiti na Uradu vlade za informiranje na številki 01 478 26 82 in na elektronskem naslovu slovenijajutri.uvi@gov.si.

Celotni stroški slovenske različice publikacije so znašali 28.391.929 SIT z DDV oz. 118.477,42 EUR.

 

Prijazen pozdrav,

Urad Vlade RS za informiranje

<- Nazaj na: Sporočila za javnost

 
  Na vrh
 

Naročilo publikacij

V okviru komunikacijske strategije Vlade RS bo izdanih več tematskih publikacij.

Lahko si jih ogledate v pdf formatu ali naročite tudi brezplačne tiskane različice.