domov  kontakt  kazalo   english
Domov  Za medije  Sporočila za javnost 

Sporočila za javnost

Povečaj pisavo Natisni stran

Seznanitev širše javnosti z davčno reformo

LJUBLJANA

05.09.2006

Ministrstvo za finance je prejšnji teden, 30. avgusta 2006, na novinarski konferenci predstavilo predloge zakonov in sprememb zakonov v okviru davčne reforme. Pred tem so potekali sestanki s poslanskimi skupinami koalicijskih strank, partnerji za razvoj in sindikati. Sočasno pa je bil vzpostavljen tudi sklop spletnih strani o davčni reformi, ki si jih lahko ogledate na naslovu www.gov.si/mf/slov/dav_reforma/dav_reforma.htm.

Na spletnih straneh najdete osnovne informacije o spremembah na davčnem področju, rezultate analiz, danes pa smo objavili še predloge zakonov in sprememb zakonov. S pomočjo posebnega obrazca lahko obiskovalci spletnih strani pošljejo tudi svoja vprašanja. Združili jih bomo v sklope in nanje odgovorili.

Zavedamo se, da je pomembna tudi osebna komunikacija s širšo javnostjo. V okviru javnih razprav, ki jih pripravljamo v sodelovanju z Uradom vlade za informiranje in Ministrstvom za visoko šolstvo, znanost in tehnologijo, bomo davčno reformo predstavili širši javnosti po vsej Sloveniji. Predstavniki Ministrstva za finance pa se bodo na to temo udeležili še številnih drugih javnih razprav, posvetov in konferenc.

 

Služba za odnose z javnostmi Ministrstva za finance

<- Nazaj na: Sporočila za javnost

 
  Na vrh
 

Naročilo publikacij

V okviru komunikacijske strategije Vlade RS bo izdanih več tematskih publikacij.

Lahko si jih ogledate v pdf formatu ali naročite tudi brezplačne tiskane različice.